Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC και κονσόλες νέας γενιάς το Road 96: Mile 0 (trailer)

To Road 96: Mile 0 είναι το prequel του Road 96. Όπως ανακοίνωσαν η Ravenscourt και η DigixArt θα λανσαριστεί στις 4 Απριλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Πρωταγωνιστές είναι η Ζoe και ο Kaito. Η πρώτη είναι κόρη του υπουργού πετρελαίου της κυβέρνησης του προέδρου Tyrak και κατοικεί στην πλούσια πλευρά της White Sands. Ίσως τη θυμόσαστε μιας και είχε είχε σημαντικό ρόλο και το πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη ο Kaito, γνωστός σε όσους έχουν ασχοληθεί με το Lost in Harmony, το πρώτο παιχνίδι της DigixArt. Γεννημένος στη φτωχή πόλη Colton, μετακομίζει με την οικογένειά του για να ξεφύγει από τη ρύπανση και να βρει νέα δουλειά. Καταλλήγει επίσης στη White Sands. Έχουν περάσει δύο χρόνια από αυτή τη μετακόμιση και πλέον μένει πολύ κοντά στην κατοικία των Tryak. Η παράξενη συμπεριφορά του κινεί το ενδιαφέρον της Zoe και οι δυό τους γίνονται φίλοι. Όμως, αυτή η σχέση με τον Kaito εκθέτει τελικά τη Zoe σε ανησυχητικές αλήθειες για τη χώρα της, ακόμη και για τον πατέρα της. Έτσι, οι παίκτες θα ανακαλύψουν τι έκανε τη Zoe να φύγει από το σπίτι της και την αλήθεια πίσω από την επίθεση στα σύνορα το 1986 που πυροδοτεί τα γεγονότα του Road 96.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*