Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC και κονσόλες το Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard

*
Η Vertigo Gaming ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard, μια ανασχεδιασμένη έκδοση του αρχικού Cook, Serve, Delicious! έχει προγραμματιστεί για το 2024, για PC (μέσω Steam) και κονσόλες.

Παράλληλα, η εταιρία ανάπτυξης δήλωσε πως το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει και το Cook, Serve, Delicious! για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One και Switch.


Το Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον προκάτοχό του και σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το εστιατόριό σας από το μηδέν και να το αναβαθμίσετε σε κατηγορία πέντε αστέρων. Στο νέο Typing Mode, μπορείτε να πληκτρολογήσετε κάθε συστατικό που θα χρειαστείτε για τις συνταγές σας, κάποιες από τις οποίες θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως θα μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας από Chill έως Extreme mode και να επιδοθείτε σε νέα, αμέτρητα side quests, μέσω του αναβαθμισμένου campaign.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως θα μπορείτε να απολαύσετε τον τίτλο σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*