Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το Bendy: The Cage

*
To Bendy: The Cage, είναι η νέα προσθήκη στη γνωστή σειρά indie horror games. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC εντός του 2024 και η Joey Drew Studios επιστρέφει για μια ακόμα φορά σε ρόλο developer και εκδότη. Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες.

Τα γεγονότα τοποθετούνται στην ίδια χρονική περίοδο με εκείνα του Bendy and the Dark Revival, που κυκλοφόρησε το 2022. Αυτό ίσως σημαίνει πως θα υπάρξει μια επαναληψή τους, αλλά απο διαφορετική οπτική.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, το Bendy: The Cage αφηγείται την τρομακτική ιστορία του Henry που προσπαθεί να αποδράσει από τη φυλακή Keeper, γνωστή και ως The Pit. Σηματοδοτεί την επιστροφή του Henry Stein, πρωταγωνιστή του Bendy and the Ink Machine. Ακόμα, το The Pit περιγράφεται ως μια κόλαση από μέταλλο και αίμα, γεμάτη σκοτενές ψυχές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*