Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το roguelike RPG Inkbound (trailer)

Η Shiny Shoe has ανακοίνωσε το cooperative roguelike RPG, Inkbound για PC (Steam). Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Early Access το 2023.

Οι παίκτες καλούνται να χαράξουν τη μοίρα τους. Αποκαλύψτε το μαγικό Atheneum και τους αμέτρητους κόσμους του, τους οποίους θα πρέπει να προστατεύσετε για να γίνετε ο φημισμένος Inkbound. Ή σπάστε τα δεσμά σας και αποκαλύψτε την πραγματική ιστορία πίσω από τη δημιουργία σας. Εξοπλισμένοι με την απίστευτη δύναμη ενός Magma Miner ή χρησιμοποιώντας τις ταχύτατες επιθέσεις του Mosscloak, θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να επιβιώσετε. Σας περιμένουν runs, το ένα διαφορετικό από τα άλλα και θα πρέπει να ζυγίσετε τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένα μονοπάτι, σε σχέση με τις ανταμοιβές που θα σας προσφέρει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα, καθώς από την απόφασή σας εξαρτάται η επιβώσή σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*