Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το side-scrolling Metroidvania Somber Echoes (trailer)

Η Bonus Stage Publishing και η Rock Pocket Games ανακοίνωσαν το side-scrolling Metroidvania game Somber Echoes. Θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2024 για PC (Steam).

Ένα κατακλυσμικό γεγονός μετέτρεψε το άλλοτε όμορφο και περήφανο ελληνορωμαϊκό διαστημικό σκάφος Ατρόμητος σε έναν φρικιαστικό τόπο αναπαραγωγής μολυσμένων από άγνωστη διάσταση. Στη συνέχεια, μια μυστηριώδης δύναμη επέλεξε να παρέμβει στο πεπρωμένο και να ξυπνήσει την Adrestia από τα ερείπια και τις στάχτες.


Ως Adrestia, προσπαθείτε να εμποδίσετε τη δίδυμη αδερφή σας Harmonia να ξετυλίξει το σύμπαν, αλλά πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στην αναζήτηση των απαντήσεων εξερευνάτε το τεράστιο διαστημικό σκάφος αποκτώντας ταυτόχρονα δυνάμεις, γνώσεις και δεξιότητες που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν το πεπρωμένο σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*