Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το The Lord of the Rings: Return to Moria (trailer)

Η North Beach Games και η Free Range Games ανακοίνωσαν το cooperative survival game The Lord of the Rings: Return to Moria. Θα κυκλοφορήσει για PC (Epic Games Store) την Άνοιξη του 2023.

Το σενάριο του The Lord of the Rings: Return to Moria θα ταξιδέψει τους παίκτες πέρα από την τριλογία βιβλίων, στην Fourth Age της Middle-earth, τον φανταστικό κόσμο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien. Έχοντας κληθεί στα Misty Mountains από τον Lord Gimli Lockbearer, οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο μιας ομάδας Dwarves, που έχουν ως αποστολή να ανακαταλάβουν τη Moria, γνωστή και ως Khazad-dûm ή Dwarrowdelf. Το κυριότερο που πρέπει να δείξουν είναι σθένος, καθώς θα βυθίζονταο όλο και βαθύτερα στης κατακόμβες της Moria, προκειμένου να αποκαλύψουν τους θησαυρούς της. Οι παίκτες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν, να δημιουργήσουν μα κατασκευάσουν και να εξερευνήσουν την εμβληματική περιοχή. Ταυτόχρονα θα πρέπει να δείχνουν συνεχώς απόλυτη προσοχή, μιας και παραμονεύουν απροσδιόριστοι κίνδυνοι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*