Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Definitive Edition του The Last Case of Benedict Fox για PlayStation 5 (trailer)

H Rogue Games και η Plot Twist ανακοίνωσαν το side-scrolling adventure platformer The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition για PlayStation 5. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το παράθυρο κυκλοφορίας του.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 27 Απριλίου 2023 για Xbox Series X, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store). Επιπλέον είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass.


Η έκδοση για PlayStation 5 θα περιλαμβάνει πλήρως ανανεωμένα combat και platforming mechanics, βελτιώσεις στα γραφικά και το user interface, αλλαγές στη τεχνητή νοημοσύνη των εχθρών και νέα puzzles, gameplay features και πολλά άλλα. Άγνωστο παραμένει το αν αυτά τα updates θα κυκλοφορήσουν στις εκδόσεις Xbox και PC.

Δείτε παρακάτω το trailer που ακολούθησε την ανακοίνωση του παιχνιδιού:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*