Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των The Game Awards 2022

*
Τα The Game Awards 2022 θα πραγματοποιηθούν στις 8 Δεκεμβρίου 2022, στο Microsoft Theater που βρίσκεται στο Los Angeles της California. Αυτό ανακοίνωσε ο παρουσιαστής και παραγωγός, Geoff Keighley. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event μέσα από περισσότερες από 40 πλατφόρμες, όπως το YouTube, το Twitch, το Twitter, το Facebook και το TikTok. Οι διοργανωτές σκοπεύουν να προσφέρουν ακόμα και κινηματογραφική εμπειρία IMAX.

Στην επερχόμενη διοργάνωση θα κάνει πρεμιέρα η κατηγορία "Best Adaptation", για τη βράβευση της καλύτερης προσπάθειας μεταφοράς video games σε κινηματογραφικές ταινίες, streaming shows, podcasts, νουβέλες αλλά και comic books.


Για μια ακόμα φορά θα παρακολουθήσουμε trailers από επερχόμενους τίτλους και εννοείται θα υπάρξουν αποκλειστικές αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών. Παράλληλα, αισθητή θα είναι η παρουσία καλλιτεχνών από τη μουσική σκηνή, ενώ θα επιστρέψει η The Game Awards Orchestra, υπό την καθοδήγηση του Lorne Balfe.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*