Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της open beta για το MultiVersus (trailer)

Στις 26 Ιουλίου θα ξεκινήσει η open beta του free-to-play platform fighting game MultiVersus. Θα είναι διαθέσιμη για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam), όπως ανακοίνωσαν η Warner Bros. Games και η Player First Games. Όσοι μετείχαν στο closed alpha test του παιχνιδιού θα αποκτήσουν πρόσβαση μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 19 Ιουλίου. Σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να το κάνετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.



Στο MultiVersus πρωταγωνιστούν διάσημοι χαρακτήρες, όπως οι: Bugs Bunny, Arya Stark, Harley Quinn, Tom and Jerry, Finn the Human, Wonder Woman, Steven Universe, Jake the Dog, Garnet, Superman, ένα παράξενο πλάσμα που ονομάζεται Reindog και πολλοί άλλοι. Κάθε μαχητής έχει το δικό του, ξεχωριστό στυλ.

Στα πεδία που θα διαδραματίζονται οι μάχες περιλαμβάνονται το Batcave του Batman και το Treefort των Jake and Finn.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*