Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Cities: VR στο Meta Quest 2 (video)

Η Fast Travel Games ανακοίνωσε ότι το Cities: VR, που είναι επέκταση του Cities: Skylines της Colossal Order, θα κυκλοφορήσει στο Meta Quest 2 στις 28 Απριλίου 2022. Ο τίτλος όπως τονίζει η Fast Travel Games δεν είναι direct port του Cities: Skylines, καθώς η έκδοση για VR δεν επιτρέπει το ίδιο μέγεθος και την ίδια κλίμακα όπως στο PC. Αντίθετα η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στο να δημιουργηθεί μια ρεαλιστικότερη εμπειρία για τον παίκτη σε μικρότερους χώρους.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα έχετε στην διάθεση σας άφθονα εργαλεία, ώστε να μπορέσετε να κατασκευάσετε την πόλη σας από την αρχή. Από τους δρόμους, τις γειτονιές και τις λεωφόρους μέχρι την οικονομία, τις υπηρεσίες έκτακτων αναγκών, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία. Όλα αυτά θα είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε, και θα έχετε την δυνατότητα να επιβλέπετε το χτίσιμο μέσω του bird’s eye view ή μέσα από τους δρόμους της πόλης.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο gameplay video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*