Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Berserk Boy για Nintendo Switch και PC (trailer)

H BerserkBoy Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το action platformer Berserk Boy σε Nintendo Switch και PC, που είναι η 6η Μαρτίου. 

Το Berserk Boy ανήκει στην κατηγορία των action platformer και ομολογουμένως έχει στυλιζαριστεί με πολύ ιδιαίτερο τρόπο με τη χρήση pixel art. Στο κοντινό μέλλον, ο παρανοϊκός επιστήμονας Dr. Genos έχει συνασπίσει όλες τις δυνάμεις του κακού και προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ανθρωπότητας, η οποία έχει στηρίξει τις ελπίδες της στην οργάνωση The Resistance. Στο ρόλο του Berserk Boy καλείστε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να αποτρέψετε τα σκοτεινά σχέδια κατά της ανθρωπότητας, πριν να είναι αργά.


Οι εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One έχουν ήδη ανακοινωθεί αλλά δεν έχει γνωστοποιηθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*