Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Bomb Rush Cyberfunk (trailer)

H Team Reptile ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Bomb Rush Cyberfunk για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου, δύο εβδομάδες αργότερα από την κυκλοφορία του τίτλου για Switch και PC (μέσω Steam) στις 18 Αυγούστου. Το παιχνίδι θα διατίθεται στη τιμή των  €36,33.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τον φανταστικό κόσμο του Dion Koster, όπου η κάθε ομάδα είναι εξοπλισμένη με τα δικά της boostpacks με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε γκράφιτι σε μεγαλύτερα ύψη. Ξεκινήστε το δικό σας cypher και χορέψτε, ζωγραφίστε, κάντε διάφορα κόλπα και αντιμετωπίστε τους αστυνομικούς, μέσα σε φρενήρεις ρυθμούς, στο εναλλακτικό μέλλον που προσφέρει το παιχνίδι υπό τη μουσική υπόκρουση του Hideki Naganuma.


Μπορείτε να επιλέξετε ένα χαρακτήρα από το πλήρωμά σας και να εξερευνήσετε ελεύθερα τους τρισδιάστατους δρόμους της πόλης, με στόχο να βομβαρδίζετε τα πάντα και να αυξήσετε κατά αυτό τον τρόπο τη φήμη σας. Στη συνέχεια, μόλις αποκτήσετε αρκετά REP, μπορείτε να προκαλέσετε την τοπική ομάδα με στόχο την επικράτειά σας στην περιοχή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*