Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Firewall Ultra (trailer)

H Sony Interactive Entertainment και η First Contact Entertainment ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Firewall Ultra για το PlayStation VR2. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Αυγούστου 2023. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ανάλυση 4K HDR και αναφέρει ότι έχει δημιουργήσει από την αρχή όλα τα μοντέλα των χαρακτήρων. Ακόμα, οι χάρτες έχουν ανανεωθεί, με νέες περιοχές και textures. Επίσης, θα βρείτε νέες τοποθεσίες και contractors, ενώ ακόμα πιο βαθύ θα είναι το σύστημα customization. Ακόμα, το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Sense του PlayStation VR2, που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το eye tracking, που επιτρέπει την πιο ρεαλιστική εναλλαγή των όπων και ενεργοποιεί HUD indicators, μέσω των καμερών που υπάρχουν στο headset.



Όσοι προπαραγγείλουν τη Standard ή τη Deluxe Edition θα λάβουν ως δώρο όπλο Reaper X75.

Η Firewall Ultra Digital Deluxe Edition, εκτός από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πρώιμη πρόσβαση σε τέσσερις contractors (Fang, Meiko, Node, Skip), ενδυμασίες για αυτούς, τέσσερα weapon camos και το Operation Pass (πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο ενός μελλοντικού Operation).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*