Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Inspector Gadget: Mad Party Time

*
H Microids και η Smart Tale Games ανακοίνωσαν πως το Inspector Gadget: Mad Party Time θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Οι φυσικές εκδόσεις για PlayStation 5 και Nintendo Switch θα είναι διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα, ενώ η αντίστοιχη για το PlayStation 4 στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ως Inspector Gadget, καλείστε να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν και να σώσετε τη Metro City από τον έλεγχο του Dr. Claw. Δυστυχώς, η μηχανή του χρόνου θα βγει ελαττωματική με αποτέλεσμα οι πρόγονοι του επιθεωρητή να εγκλωβιστούν στο παρόν. Για να επιδιορθώσετε τη μηχανή του χρόνου, θα πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες αποστολές που έχουν τη μορφή mini-games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*