Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Monster Hunter Now (video)

Η Niantic ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Monster Hunter Now. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι στο smartphone σας από τις 14 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, μέσω μιας παρουσίασης που προβλήθηκε στο YouTube, έγινε γνωστό ότι μερικά από τα τέρατα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είναι το Great Jagras, το Kulu-Ya-Ku και το Pukei-Pukei. Στο παιχνίδι θα συνατήσετε επίσης τα: Barroth, Great Girros, Tobi Kadachi, Jyuratodus, Paolumu, Anjanath, Rathian, Legiana, Rathalos και Diablos,

Το Monster Hunter Now περιγράφεται ως ένας οικείος κύκλος παιχνιδιού που βασίζεται στην εξερεύνηση του Pokémon Go στον πραγματικό κόσμο, με τέρατα για αναζήτηση και μάχη, και αντικείμενα που θα χρησιμοποιείτε για την αναβάθμιση του εξοπλισμού σας.


Τα πιο ισχυρά τέρατα θα απαιτήσουν πολλούς παίκτες για να νικηθούν - έως και τέσσερις, λέει η Niantic. Οι παίκτες θα μπορούν να εξοπλίστουν με μια ποικιλία όπλων, όπως σπαθί και ασπίδα, μεγάλο σπαθί, μακρύ σπαθί, σφυρί, βαλίστρα και τόξο για διαφορετικές επιθέσεις.

Η προεγγραφές έχουν ξεκινήσει για χρήστες iPhone και Android. Με την εγγραφή 500.000 χρηστών θα ξεκλειδώσει η πρώτη ανταμοιβή και ακόμα περισσότερες όταν ο αριθμός τους φτάσει το 1 εκ. Το κορυφαίο δώρο θα ξεκλειδώσει στις 5 εκ. προεγγραφές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*