Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm CONNECTIONS (trailer)

Οι Bandai Namco και CyberConnect2 ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm CONNECTIONS, αλλά και τρεις ολοκαίνουργιους χαρακτήρες που θα περιέχονται στον τίτλο. Το λανσάρισμά του αναμένεται στις 17 Νοεμβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One. Οι εκδόσεις του για Nintendo Switch και PC θα κυκλοφορήσουν αργότερα. Όσο για τους νέους playable χαρακτήρες, πρόκειται για τους Boro, Delta και Koji Kashin.

Στο Naturo x Boruto: Ultimate Ninja Storm CONNECTIONS αναβιώνονται κλασικές ιστορίες της σειράς, με τα παραδοσιακά cinematics της να δηλώνουν το παρόν, με το γνωστό anime artwork τους. Ο τίτλος θα διαθέτει ειδικό mode για τους νεοφερθέντες στη σειρά, με πιο απλή διάταξη πλήκτρων και θα υποστηρίζει 3v3 team-based combat.

Η Deluxe Edition θα συμπεριλαμβάνει το Season Pass και το αποκλειστικό costume Maskless για τον Kakashi, ενώ η Ultimate Edition θα περιέχει 5 επιπλέον costumes, δύο costume accessories και όλο το περιεχόμενο της Deluxe Edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*