Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Park Beyond (trailers)

Η Bandai Namco αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Park Beyond, μαζί με ένα closed beta test για PC τον Μάιο.

Το νέο park management simulator της Limbic Entertainment θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Στις 9 Μαΐου 2023 θα ξεκινήσει το closed beta test του τίτλου σε PC, με τις εγγραφές συμμετοχής να πραγματοποιούνται ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα του. 


Όσοι προ-παραγγείλουν το Park Beyond θα έχουν πρόσβαση στο Pac-Man Impossification Set, ενώ θα υπάρξει και η Visioneer Edition με το Annual Pass του τίτλου, το Zombeyond Impossification Set και 60 αποκλειστικά αντικείμενα διακόσμησης.

Στο Park Beyond οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους θεματικό πάρκο, με την ικανότητα να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα και attractions που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας. Τα νέα trailers που ακολουθούν, θα σας δώσουν μια πρώτη γεύση από το τι έπεται.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*