Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Salt and Sacrifice για Nintendo Switch και PC (trailer)

Η Ska Studios και η Devoured Studios ανακοίνωσαν πως το side-scrolling action RPG Salt and Sacrifice θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC (μέσω Steam) στις 7 Νοεμβρίου. Το λανσάρισμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε πρωτίστως στις 10 Μαΐου του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (μέσω Epic Games Store).

Οι Marked Inquisitors αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν την απειλή των διεστραμμένων Mages και αναγκάζονται να ταξιδέψουν στα δυτικά σύνορα του βασιλείου με σκοπό να βρούνε το θαμμένο μυστικό που απειλεί να οδηγήσει τους πάντες στην καταστροφή. Μπορείτε να εξοπλίσετε τον χαρακτήρα σας με οπλισμό και πανοπλίες φτιαγμένο από τη σάρκα και τα οστά των Mages που εξοντώσατε και να κατακτήσετε πανίσχυρα όπλα και τεχνικές των αρχαίων Ρούνων. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε ένα τεράστιο κόσμο γεμάτο μυστικά, παγίδες και ισχυρούς εχθρούς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*