Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Samba de Amigo: Party Central

*
To Samba de Amigo: Party Central θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 29 Αυγούστου 2023, όπως ανακοίνωσε η SEGA. Η τιμή του θα είναι €39,99 και οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει μέσω του eShop της Nintendo.

Εκτός από τη Standard, θα γίνει διαθέσιμη η Digital Deluxe Edition, με τιμή €49,99 που θα περιλαμβάνει τα εξής:


- Τη Standard Edition του παιχνιδιού.

- Το DLC “Sonic Music Pack” – με αγαπημένα μουσικά κομμάτια όπως το “Open Your Heart” από το Sonic Adventure, το “Reach For The Stars (Re-Colors)” από το Sonic Colors: Ultimate και το “I’m Here” από το Sonic Frontiers.

- Το DLC “SEGA Music Pack” – με δημοφιλή μουσικά κομμάτια από την ιστορία της SEGA: ”Bakamitai (Taxi Driver Edition)”, “Go Go Cheer Girl!” από το Space Channel 5: Part 2 και “Rhythm Thief Theme” από το Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure.

- Special Costumes – εμπνευσμένα από τους Sonic και Tails, όπως αυτοί εμφανίζονται στη σειρά Sonic the Hedgehog, το Space Channel 5, το Super Monkey Ball και το Puyo Puyo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*