Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Trine 5: A Clockwork Conspiracy (trailer)

H THQ Nordic και η Frozenbyte ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 31 Αυγούστου, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Στο Trine 5: A Clockwork Conspiracy, ο Amadeus the Wizard, η Zoya the Thief και ο Pontius θα βιώσουν μια περιπέτεια γεμάτη δράση.


Με τη φήμη τους αμαυρωμένη, τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε κίνδυνο και τις δικές τους μαγικές δυνάμεις να διακυβεύονται, οι ήρωες του Trine πρέπει να επανενωθούν για να απωθήσουν έναν τρομερό στρατό από κουρδιστές υπάρξεις, για να φέρουν την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στη χώρα.

Θα διασχίστε συναρπαστικά τοπία στο βαθύτερο και οπτικά πλουσιότερο κεφάλαιο της σειράς Trine μέχρι σήμερα, με ένα ολοκαίνουργιο cast χαρακτήρων – μερικούς φίλους, μερικούς εχθρούς, όλοι όμως αξέχαστοι.

Θα υποστηρίζεται local και online co-op με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*