Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Dollhouse: Behind the Broken Mirror (trailer)

H Indigo Studios και η Grindstone ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του first- person horror adventure game με τίτλο Dollhouse: Behind the Broken Mirror για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam).

Tο Dollhouse: Behind the Broken Mirror αφηγείται μια σκοτεινή ιστορία γεμάτη μυστήριο με ένα άκρως κινηματογραφικό στυλ. Στον ρόλο της Eliza de Moor, μιας διάσημης τραγουδίστριας που είναι “παγιδευμένη” στον λαβύρινθο των δικών της αναμνήσεων καθώς πάσχει από αμνησία, θα προσπαθήσετε να ενώσετε τα κομμάτια του σκοτεινού σας παρελθόντος διαφορετικά θα χαθείτε στη λήθη. Στην πορεία, θα περιηγηθείτε σε μια εναλλακτική πραγματικότητα που εισέρχεστε με τη χρήση ενός σπασμένου καθρέφτη, καθοδηγούμενοι από τα φάρμακα του γιατρού Stern που βρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Στο ταξίδι σας θα οδηγηθείτε στο πατρικό σας σπίτι, το Dollhouse Mansion του Ravenhill και….. να είστε σίγουροι πως σας περιμένουν φρικτές καταστάσεις.


Το Dollhouse: Behind the Broken Mirror θα λανσαριστεί μέσα στο 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*