Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Dread Delusion για PC (trailer)

Η DreadXP και η Lovely Hellplace ανακοίνωσαν πως το open-world RPG με τίτλο Dread Delusion θα κυκλοφορήσει για PC (μέσω Steam) στις 14 Μαΐου.

H early access version του τίτλου ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου του 2022 και μέχρι σήμερα έχει δεχθεί αρκετά updates. Με το λανσάρισμα του τίτλου θα προστεθεί το βασίλειο Underlands, μαζί με άλλες νέες περιοχές, dungeons, quests, endgame content όπως και περισσότεροι διάλογοι.


Στο Dread Delusion θα περιπλανηθείτε σε αφιλόξενες τοποθεσίες με φρικτούς undead enemies και κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας. Στόχος σας έιναι να θεραπεύσετε τον κόσμο από την καταστροφική κατάρα. Αν και μπορείτε να “γυρίσετε” την πλάτη στην ανθρωπότητα και να χαράξετε διαφορετική πορεία, επιδιώκοντας την εξουσία και το κέρδος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*