Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Mordhau για PlayStation και Xbox (trailer)

Η Triternion ανακοίνωσε πως το Mordhau, ένας τίτλος action multiplayer, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One στις 12 Ιουλίου.

Μετά από ένα επιτυχές campaign στο Kickstarter το 2017, κυκλοφόρησε για PC (μέσω Steam) στις 29 Απριλίου του 2019. To Mordhau είναι ένα μεσαιωνικό slasher με προοπτική πρώτου και τρίτου προσώπου, στο οποίο καλείστε να αντεπεξέλθετε μέσα σε ένα ταραχώδες πεδίο μάχης μαζί με άλλους 64 παίκτες. Ως μισθοφόρος θα καταπιαστείτε με κάθε τύπου βιαιότητες και θα ζήσετε μια ρεαλιστική εμπειρία μάχης καθώς έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε το στυλ που σας αρμόζει και να συναρμολογήσετε τα όπλα σας.


To Mordhau ήταν αρκετά προοδευτικό για την εποχή του, κυρίως λόγω του εθιστικού gameplay που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε μάχες, όπως επιθέσεις ιππικού, πολιορκητικές μηχανές, καταπέλτες και βαλλίστρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*