Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του The Legend of Legacy HD Remasted (trailer)

Η NIS America ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του turn-based RPG The Legend of Legacy HD Remasted έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2024 για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam).

Είναι το remaster του ομότιτλου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε στις 22 Ιανουαρίου του 2015 για 3DS. Οι developers που θα λάβουν μέρος στην ανάπτυξη του τίτλου είναι γνωστοί βετεράνοι της βιομηχανίας που έχουν εργαστεί στις σειρές SaGa και Final Fantasy, μεταξύ των οποίων οι Kyoji Koizumi, Tomomi Kobayashi, Masayo Asano, Ryo Hirao και Yuichiro Kojima.


Οι προ-παραγγελίες της limited edition είναι πλέον διαθέσιμες μέσω NIS America Online Store στην τιμή των €92,25. Στο πακέτο περιλαμβάνονται μια κόπια του παιχνιδιού, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή, ένα art book, μια αφίσα, κάρτες και ένα collector’s box.

Η πλοκή του παιχνιδιού εκτυλίσσεται στο μυστηριώδες νησί Avalon, μια περιοχή που σφυρηλατήθηκε από τους θεούς και φιλοξενεί πολλούς μυθικούς θησαυρούς και αρχαίες δυνάμεις. Θα ακολουθήσετε τα βήματα επτά ηρώων με ξεχωριστές δεξιότητες τις οποίες καλείστε να χρησιμοποιήσετε ώστε να βγείτε αλώβητοι από τις μάχες που θα λάβετε μέρος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*