Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του The Relic: The First Guardian για κονσόλες και PC (trailer)

Η Project Cloud Games η Perp Games ανακοίνωσαν πως το action RPG The Relic: The First Guardian θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC στις αρχές του 2025.

Στο εν λόγω RPG θα λάβετε μέρος σε μια επική περιπέτεια ώστε να σώσετε τον κόσμο στον ρόλο ενός φύλακα, στην πόλη Arsitlus που βυθίστηκε στο σκοτάδι μετά την καταστροφή ενός αρχαίου κειμηλίου. Κατά τη διάρκεια της αποστολής σας θα πρέπει να βρείτε τα εναπομείναντα κομμάτια του σπασμένου, πλέον, κειμηλίου για να επαναφέρετε την ισορροπία.


Το The Relic: The First Guardian προσφέρει υψηλού επιπέδου gameplay με συναρπαστικό σύστημα μάχης. Αναπτύξτε τον χαρακτήρα σας με διάφορες δεξιότητες και εξερευνήστε τον εντυπωσιακό κόσμο του παιχνιδιού με τους ατέλειωτους γρίφους, καθώς είστε η μοναδική ελπίδα για την αναστήλωση της Arsitlus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*