Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η συνδρομητική υπηρεσία GTA+ για το GTA Online σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S

*
Η Rockstar Games αποκάλυψε το GTA+, μία προαιρετική, συνδρομητική υπηρεσία για το GTA Online που θα κοστίζει $5,99 μηνιαίως. Θα είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και θα προσφέρει στους παίκτες ανταμιβές σε τακτική βάση, όπως GTA$, ειδικές αναβαθμίσεις για τα οχήματα και πολλά αλλα. Θα λανσαριστεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, θα αποτελεί έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης σε πλεονεκτήματα που απευθύνονται τόσο σε παλιούς, όσο και νέους παίκτες, σε κονσόλες νέας γενιάς. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή, κάθε μήνα θα προστίθενται στον λογαριασμό σας GTA$500.000.

Για τα όσα προσφερθούν ως τις 27 Απριλίου μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της developer. Ακόμα, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν social GTA+ Shark Cards από το PlayStation Store ή το Microsoft Store, που θα τους παρέχουν έξτρα χρήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*