Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η τιμή του PlayStation Portal, πρώην Project Q

*
H Sony ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες για τη φορητή συσκευή που ετοιμάζει για Remote Play, η οποία ονομάζεται πλέον PlayStation Portal. Προηγουμένως γνωστή ως Project Q, η συσκευή μοιάζει με ένα DualSense και στο μέσον της υπάρχει οθόνη LCD 8'' με δυνατότητα για ανάλυση 1080p στα 60fps. Η τιμή του θα είναι €219,99 και θα μπορεί μόνο να κάνει stream παιχνίδια από το PS5.

"Το PlayStation Portal είναι η τέλεια συσκευή για παίκτες σε νοικοκυριά όπου μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούν την τηλεόραση του σαλονιού τους ή απλά θέλουν να παίξουν παιχνίδια PS5 σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού", λέει η Sony.




«Το PlayStation Portal θα συνδεθεί εξ αποστάσεως στο PS5 σας μέσω Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από την αναπαραγωγή στο PS5 στο PlayStation Portal σας. Το PlayStation Portal μπορεί να αναπαράγει υποστηριζόμενα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στην κονσόλα PS5 και να χρησιμοποιήσει το χειριστήριο Dualsense".

Η περιγραφή επιβεβαιώνει ότι το PlayStation Portal είναι αποκλειστικά μια συσκευή για Remote Play δίχως πρόσβαση στο cloud streaming παιχνιδιών του PlayStation Plus Premium.

“Τα PS VR2 games, που απαιτούν το headset, αλλά και εκείνα που γίνονται stream μέσω του cloud streaming για τους συνδρομητές PlayStation Plus Premium δεν υποστηρίζονται", λέει η Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Είναι πραγματικά πολύ κρίμα που η SONY αναλώνεται σε ηλιθιότητες του τύπου PlayStation Portal.
      100% Χαμένη ευκαιρία θα πω εγώ για ένα PSVITA 2, που πλέον από τεχνολογικής άποψης θα ήταν σε θέση να έχει τη δύναμη επιπέδου PS4.
      Τώρα βέβαια θα μου πεις, (και δίκαιο θα έχεις) ότι η ίδια η SONY σκότωσε το πρώτο PSVITA;;

      Τέλος πάντων για μένα το PlayStation Portal μαζί με το VR2, είναι κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά, μιας που και τα δύο θα πάνε απατα………Ήδη το VR2 έχει την τύχη του πρώτου VR!!

      • sdragon
      • Τέτοιου είδους φορητές συσκευές όπως και το VR απαιτούν υποστήριξη στο κομμάτι του software. Το να έχεις δύο διαφορετικά hardware την ίδια περίοδο είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και για τη Sony. Το ίδιο έπαθε και η Νιντέντο στο παρελθόν. Το Vita πέθανε γιατί το βάρος έπεσε στο ps3.

    • sdragon
    • Ακόμα και σε αυτή την τιμή δεν αξίζει η αγορά του. Μιλάμε για μια συσκευή που απαιτεί την αγορά και της κονσόλας. Και από όσο ξέρω δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις με δεδομένα. Μόνο με wi-fi. Πολύ κακή η επιλογή δυστυχώς.

*