Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για την early access version του Kill It With Fire 2 (trailer)

Η tinyBuild και η Casey Donnellan Games ανακοίνωσαν πως η early access version του Kill It With Fire 2 θα γίνει διαθέσιμη για PC (μέσω Steam) στις 16 Απριλίου.

Όσοι από εσάς φοβάστε τις αράχνες θα χαιρόσασταν με την ιδέα ενός παράλληλου σύμπαντος, στο οποίο δεν θα υπάρχουν. Για κακή σας τύχη όμως, στο Kill It With Fire 2 δεν θα τις αποφύγετε τόσο εύκολα μιας και πλέον βρίσκονται παντού, σε κάθε γωνιά του multiverse. Στο sequel του ομώνυμου παιχνιδιού μπορείτε να παίξετε έως και τέσσερα άτομα διαφορετικά θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Για πρώτη φορά, μπορείτε να παίξετε ως αράχνη – ναι, καλά ακούσατε – και να αντιμετωπίσετε τους επίδοξους Exterminators τυλίγοντας τους στα δίχτυα σας ενώ θα χρειαστεί να κάνετε parkour προκειμένου να τους αποφύγετε. Παρόλα αυτά, οι Exterminators διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από όπλα και να εύχεστε να μην επιλέξει κανείς το tracker.


Το επίσημο λανσάρισμα του Kill It With Fire 2 θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*