Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Last Train Home (trailer)

Η THQ Nordic και η Ashborne Games ανακοίνωσαν πως το Last Train Home θα κυκλοφορήσει για PC (μέσω Steam) στις 28 Νοεμβρίου. Το demo του παιχνιδιού είναι διαθέσιμο από τις 9 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. ως μέρος του Steam Next Fest: Fall 2023.

Στο εν λόγω real-time strategy θα κληθείτε να λάβετε μέρος σε μια αποστολή αυτοκτονίας μέσα στο πυρήνα του πολέμου. Στόχος σας είναι να οδηγήσετε τους Τσεχοσλοβάκους στρατιώτες πίσω στην πατρίδα τους με ένα τρένο και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν πρόκειται να γίνει αναίμακτα. Η μονάδα σας βρίσκεται εγκλωβισμένη μεταξύ του Κόκκινου και του Λευκού στρατού της Ρωσίας και θα πρέπει να μείνει σε ετοιμότητα με τους ελάχιστους πόρους που έχετε στην κατοχή σας. Οι μάχες πραγματοποιούνται real- time και η διαχείριση των αποφάσεων θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μιας και θα έχουν αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας.


Ο τίτλος βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που βασίζονται σε μαρτυρίες που έλαβαν μέρος μεταξύ 1915 και 1917, όπου η Λεγεώνα της Τσεχοσλοβακίας πολέμησε στο πλευρό των δυνάμεων της Αντάντ κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*