Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το MotoGP 24 σε κονσόλες και PC (trailer)

Η Milestone ανακοίνωσε πως το MotoGP 24 θα λανσαριστεί στις 2 Μαΐου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam).

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου, η CEO της Milestone, Luisa Bixio, δήλωσε πως “είμαστε σε ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε την επικείμενη κυκλοφορία του MotoGP 24. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για όλα αυτά που έχουμε πετύχει στη νέα προσθήκη της σειράς, μεταξύ των οποίων το Riders Market, την πολυπόθητη προσθήκη για τους οπαδούς της σειράς.


Στη συνέχεια, ο chief commercial officer, Dan Rossomondo, αποκάλυψε πως “ θα υπάρχουν νέες αναβαθμίσεις με σκοπό να προσφέρουν ιδιαίτερο ρεαλισμό στο gameplay αλλά και πιο “δυναμικό” σύστημα στην επιλογή των βαθμών δυσκολίας”.

Επίσης, το online section του παιχνιδιού θα εμπλουτιστεί με το LiveGP Championships, μια νέα λειτουργία multiplayer που προορίζεται για τους ανταγωνιστικούς παίκτες. Θα μπορούν να συλλέγουν πόντους και να προκρίνονται στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος. Το cross-play θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη κιόλας ημέρα, όπως επίσης και το local split-screen σε όλες τις εκδόσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*