Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και έρχεται σε PC το Ratchet & Clank: Rift Apart (trailer)

*
Η Sony Interactive Entertainment θα φέρει το Ratchet & Clank: Rift Apart σε PC το προσεχές καλοκαίρι. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για υπολογιστές στις 26 Ιουλίου 2023 (Steam, Epic Games Store). 

Όσοι προβούν σε προπαραγγελία θα αποκτήσουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους πρόσβαση στο “Carbonox Armor Set” και στο “Pixelizer Weapon”.


Σε PC θα υπάρχει υποστήριξη για οθόνες 21:9, 32:9 και 48:9 (triple monitor support). Δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στον ρυθμό ανανέωσης και οι παίκτες θα απολαύσουν ray-traced reflections και ray-traced shadows. Παρούσες θα είναι οι τεχνολογίες NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS και Temporal Injection της Insomniac Games. Ακόμα θα υποστηρίζονται το NVIDIA Reflex και η εικόνα θα αναβαθμίζεται μέσω του NVIDIA DLAA.

Θα είναι δυνατή η χρήση του DualSense controller και θα γευτείτε την εμπειρία του haptic feedback και των dynamic triggers, ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, με μια ευρεία γκάμα επιλογών για διαμόρφωση του μοντέλου χειρισμού.

Επιπλέον, θα υπάρχουν achievements και η δυνατότητα για cloud saves.

Πίσω από την ανάπτυξη του Ratchet & Clank: Rift Apart που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS5 τον Ιούνιο του 2021 βρίσκεται η Insomniac Games. Χαρακτηρίζεται ως μια περιπέτεια που διαδραματίζεται σε πολλές διαστάσεις και χρησιμοποιεί την ισχύ του SSD της κονσόλας για την άμεση μεταφορά του πρωταγωνιστή ανάμεσα σε διαφορετικές τοποθεσίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nixxes Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*