Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί άμεσα το Borderlands Collection: Pandora’s Box

*
Η 2K και η Gearbox Software ανακοίνωσαν το Borderlands Collection: Pandora’s Box, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Περιλαμβάνει έξι παιχνίδια και όλο το επιπλέον περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για αυτά: Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 και New Tales from the Borderlands. Θα λανσαριστεί την 1η Σεπτεμβρίου και για περιορισμένο χρονονκό διάστημα η τιμή της θα είναι $59,99. Στη συνέχεια θα ανέβει στα $149,99.

Xbox – Αν έχετε στην κατοχή σας το ψηφιακό αντίγραφο οποιουδήποτε από τα παιχνίδια της συλλογής για Xbox Series X|S ή Xbox One τότε το Microsoft Store θα σας προσφέρει το Borderlands Collection: Pandora’s Box έναντι $30.


Steam – Αν έχετε στην κατοχή σας το ψηφιακό αντίγραφο οποιουδήποτε από τα παιχνίδια της συλλογής για το Steam, θα πληρώσετε μόνο για το περιεχόμενο που δεν έχετε.

PlayStation – Αν έχετε στην κατοχή σας το φυσικό ή ψηφιακό αντίγραφο του Borderlands: Game of the Year Edition ή του Borderlands: The Handsome Collection για PlayStation 4 ή το φυσικό ή ψηφιακό αντίγραφο του Borderlands 3 για PlayStation 5 ή PlayStation 4 θα μπορέσετε να αποκτήσετε όλη τη συλλογή πληρώνοντας $30.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*