Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέο Fatal Fury μετά από 23 χρόνια

*
Η σειρά fighting Fatal Fury, δεν είχε καμία νέα προσθήκη από το 1999. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ήταν το Fatal Fury: Mark of the Wolves, το οποίο κυκλοφόρησε για Dreamcast. H SNK επιβεβαίωσε επίσημα κατά την διάρκεια του τουρνουά Evo 2022, πως έρχεται νέο παιχνίδι, το οποίο θα έχει – όπως πάντα – τον Terry Bogard ως πρωταγωνιστή. Μάλιστα, το επερχόμενο Fatal Fury έχει και teaser video, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Παρά το γεγονός πως το Fatal Fury είχε να εμφανιστεί καιρό στις οθόνες μας, κάποιοι από τους χαρακτήρες του συμμετείχαν στο King of Fighters, όπως οι Terry Bogard, Joe Higashi και Mai Shiranui.


Παρόλο που το teaser δεν μας δείχνει πολλά πράγματα, επιβεβαιώνει πως ο illustrator είναι ο Tonko, οποίος είναι ο αρχικός ζωγράφος των χαρακτήρων του Fatal Fury. Συνεπώς μπορούμε να περιμένουμε πως η καλλιτεχνική κατεύθυνση του τίτλου θα παραμείνει αυθεντική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*