Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το 3D platformer Paperman: Adventure Delivered (trailer)

Η Mindscape και η Secret Item Games ανακοίνωσαν το νέο 3D platformer, Paperman: Adventure Delivered που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη του 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το Paperman: Adventure Delivered θα μεταφέρει τους παίκτες στις περιπέτειες τεσσάρων ταχυδρόμων που προσπαθούν να νικήσουν έναν άπληστο δράκο που έχει στην κατοχή του την χαμένη αλληλογραφία. Πρόκειται για τους Paperman, Express, Carl και Scrolly που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές μορφές αλληλογραφίες και πακέτων, ενώ διαθέτουν ξεχωριστές ικανότητες. Κατά τη διάρκεια του gameplay, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν εναλλαγές μεταξύ των χαρακτήρων για να λύσουν διάφορα puzzles και να κατατροπώσουν εχθρούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*