Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το action adventure game HELL is US για κονσόλες και PC (trailer)

Η Nacon και η Rogue Factor ανακοίνωσαν το HELL is US, ένα καινούργιο action adventure game που αναπτύσσεται με τη χρήση της Unreal Engine 5 για κονσόλες και PC. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή μέσα στο 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Creative director του νέου παιχνιδιού είναι ο Jonathan Jacques-Belletete, πρώτην art director της Eidos Montreal.

Το HELL is US είναι ένα third-person action adventure game που συνδυάζει δυνατές μάχες και εξερεύνηση σε ένα semi-open world περιβάλλον όπου θα συναντήσουμε μυστήρια υπερφυσικά πλάσματα. Για να τα αντιμετωπίσουμε θα χρησιμοποιήσουμε σπαθιά, δρεπάνια και λόγχες. Με το HELL is US αναμένεται να βιώσουμε μια ιστορία για την ανθρώπινη βία, τα ανθρώπινα συναισθήματα και τα πάθη που πολλές φορές αγνοούμε. Πάρτε μια γεύση από το teaser trailer που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*