Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το action adventure Tenebris Pictura για κονσόλες και PC (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης Pentadimensional Games ανακοίνωσε το Tenebris Pictura, ένα action adventure game για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store). Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ο παίκτης θα ταξιδέψει πίσω στη Βικτωριανή Εποχή και θα παίξει το ρόλο ενός paranormal investigator με ψυχικές δυνάμεις. Ο πρωταγωνιστής ταξιδεύει σε ένα νησί γεμάτο μυστήριο μετά από κάλεσμα ενός παλιού φίλου. Σκοπός του είναι να βρει την χαμένη του κόρη. Σύντομα, ο ερευνητής θα εμπλακεί σε μια υπόθεση γεμάτη υπερφυσικά γεγονότα και με εξωγήινα τέρατα που φαίνεται να δραπέτευσαν από μια παράξενη συλλογή υποπτων πινάκων.


Δείτε παρακάτω το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*