Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το adventure game Paper Ghost Stories: Third Eye Open (trailer)

Οι Chorus Worldwide και Cellar Vault Games ανακοίνωσαν το Paper Ghost Stories: Third Eye Open, το επόμενο κεφάλαιο της ανθολογίας τρομακτικών ιστοριών από την κινεζική και τη μαλαισιανή μυθολογία. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις αρχές του 2023. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς narrative adventure games (Paper Ghost Stories: 7PM) εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε PC τον Σεπτέμβριο του 2020. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή μέχρι και τις 2 Ιουνίου 2022.

Το Paper Ghost Stories: Third Eye Open είναι ένα third-person adventure με γραφικά αισθητικής χάρτινου θεάτρου. Η ιστορία του εξελίσσεται στις αρχές του 21ου αιώνα στη Μαλαισία, όπου ένα νεαρό κορίτσι ονόματι Ting προσπαθεί να ελέγξει την αναπτυσσόμενη παραφυσική δύναμη που φωλιάζει μέσα της. Ο τίτλος συμπεριλαμβάνει πολλά mini-games και γρίφους, όλα τους ζωγραφισμένα στο χέρι. Με το video που ακολουθεί θα καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*