Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Age of Wonders 4 (trailer)

H Paradox Interactive και η Triumph Studios ανακοίνωσαν το real-time strategy game, Age of Wonders 4. Θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

Οι παίκτες θα κυβερνήσουν ένα φανταστικό βασίλειο που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι. Η εξέλιξή του θα είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης στρατηγικής σε συνδυασμό με την τακτική που θα ακολουθηθεί κατά τη διάρκεια των μαχών. Σκοπός σας θα είναι η φατρία σας να γίνει ξακουστή σε όλα τα μαγικά βασίλεια.


Η βραβευμένη σειρά στρατηγικής της Triumph Studios μπαίνει σε μια νέα εποχή, που φέρνει την οικοδόμηση αυτοκρατοριών, το παιχνίδι ρόλων και τον πόλεμο σε νέο επίπεδο επίπεδο.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*