Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το anime arena fighting game Netcode Warriors (trailer)

Η Son Studios ανακοίνωσε το Netcode Warriors, ένα anime arena fighting game το οποίο περιλαμβάνει χαρακτήρες σχεδιασμένους από τους animators του Digimon, Kenji Watanabe και Soh Morimiya. Θα ειναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam. Στην ιστορία του Netcode Warriors οι χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν έναν νέο κοσμο που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή τους. Θα πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Όσον αφορά το online mode, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Θα μπορουν να παίξουν σε διάφορες online βαθμίδες και να ανέβουν στα ranks. Θα μπορούν να αναμετρηθούν σε casual αγώνες με άτομα απ’ όλο τον κόσμο, είτε να βρεθούν με φίλους σε προσαρμοσμένα lobby που θα περιλαμβάνουν ακόμα και θεατές. Στο training mode οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τις δεξιότητες τους μεσω του arcade ladder ή να παίξουν σε split screen με κάποιον φίλο τους. Δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*