Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Cobra Kai 2: Dojos Rising για κονσόλες και PC

*
Η GameMill Entertainment και η Flux Games ανακοίνωσαν το νέο fighting game Cobra Kai 2: Dojos Rising. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το Cobra Kai 2: Dojos Rising θα περιέχει Story Mode, στο οποίο οι παίκτες θα επιλέγουν dojo (μεταξύ Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-Do) και στη συνέχεια θα στρατολογούν τους πιο ισχυρούς μαχητές που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πρωταθλητές του All Valley Karate Grand. Θα υπάρχουν συνολικά 28 playable χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες, ενώ η συλλογή chi και νομισμάτων θα ενισχύσει το skill-tree του κάθε παίκτη. Ο τίτλος θα υποστηρίζει και online VS. τουρνουά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*