Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Disney & Marvel Games Showcase, όπου θα αποκαλυφθεί το Marvel game της Amy Henning (video)

Η Disney ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του Disney & Marvel Games Showcase, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της D23 Expo 2022. Θα ξεκινήσει στις 23:00 στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και μεταξύ άλλων θα αποκαλυφθεί το Marvel Game που ετοιμάζει η Ammy Henning. Σε ρόλο παρουσιαστή ο Blessing Adeoye Jr. της Kinda Funny.

Κατά τη διάρκεια του ψηφιακού event θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ανακοινώσεις και περιεχόμενο από τις Disney & Pixar Games, Marvel Games, Lucasfilm Games και 20th Century Games, που περιλαμβάνουν τα νεοότερα αλλά και αποκαλύψεις για υπάρχοντες τίτλους, όπως υα Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns, και LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.


Όσοι αποφασίσουν να παραβρεθούν στη D23 Expo 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event στο Premiere Stage, ενώ μετά το τέλος του θα ακολουθήσει ένα live stream με συνεντεύξεις από developers, καλεσμένους και αποκλειστικά giveaways.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*