Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Dragonflight expansion του World of Warcraft, μαζί με το Wrath of the Lich King Classic (video)

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Dragonflight θα είναι το επόμενο expansion του World of Warcraft. Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός livestream, στη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκε επίσης το Wrath of the Lich King Classic. Μεταξύ άλλων το Dragonflight θα εισάγει στον κόσμο του World of Warcraft τον πρώτο συνδυσμο race και class: τους dracthyr Evokers.

"Οι παίκτες ανυπομονούν να επιστρέψουν στις ρίζες του World of Warcraft, κάτι το οποίο θα πραγματοποιήσουν μέσω του Dragonflight, όπου θα γνωρίσουν καλύτερα τους εμβληματικούς δράκους του Warcraft και θα βιώσουν μία εκπληκτική περιπέτεια. Επίσης έχουμε πραγματοποιήσει τροποποιήσεις σε πολλά από τα βασικα συστήματα του παιχνιδιού, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το WoW θα συνεχίσει να προσφέρει στους παίκτες την εμπερία που επιθυμούν, όχι μόνο με αυτό το expansion αλλά και τα επόμενα χρόνια", δήλωσε ο πρόεδος της Blizzard, Mike Ybarra.




Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς θα λανσαριστεί το Dragonflight, όμως το Wrath of the Lich King Classic αναμένεται εντός του 2022.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που με το Wrath of the Lich King Classic θα επισκεφτούμε μια από τις πλέον αγαπητές εποχές της ιστορίας του Warcraft. Η πρώτη κυκλοφορία του expansion έφερε πολλές βελτιώσεις στο παιχνίδι, μαζί με έναν αιώνιο villain και μια επική ιστορία. Φροντίσαμε να διατηρηθεί η κλασσική εμπειρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν ξανά τις δοξασμένες μέρες της Northrend, προσφέροντας παράλληλα μια ελκυστική επαναδημιουργία για όσους βιώσουν για πρώτη φορά την περιπέτεια", συμπλήρωσε ο Ybarra.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*