Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το event Nintendo Live 2023 Seattle

*
Η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Live 2023 Seattle, ένα event με παρουσία κοινού που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, με «διασκεδαστικά παιχνίδια, ζωντανές παρουσιάσεις, συναρπαστικά τουρνουά, αξέχαστες φωτογραφίες και πολλά άλλα".

Το πρώτο Nintendo Live διοργανώθηκε στην Ιαπωνία το 2017 ως ένας τρόπος για τους fans της Nintendo να βιώσουν μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες εμπνευσμένες από τα παιχνίδια της ιαπωνικής εταιρείας.


"Οι fans όλων των ηλικιών μπορούν επί του παρόντος να βιώσουν τα μοναδικά παιχνίδια, τους χαρακτήρες και τους κόσμους της Nintendo στο Nintendo Switch, αλλά θέλουμε να επεκτείνουμε αυτόν τον τομέα με μια νέα εμπειρία", δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo of America, Doug Bowser, σε ένα δελτίο τύπου. "Με το Nintendo Live 2023, δίνουμε στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με την οικογένεια, τους φίλους και την ευρύτερη κοινότητα της Nintendo στο πνεύμα της διασκέδασης και της δημιουργίας αναμνήσεων".

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*