Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Evercade EXP, το νέο μοντέλο της retro κονσόλας της Blaze Entertainment

*
Η Blaze Entertainment αποκάλυψε την καινούργια φορητή retro κονσόλα Evercade EXP, με γρηγορότερο επεξεργαστή και οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Evercade EXP θα έχει παρόμοιες επιδόσεις με την οικιακή της κονσόλα, το Evercade VS. Διαθέτει built-in WiFi, και ένα ζεύγος πλήκτρων L2 και R2, ενώ το d-pad συνοδεύεται από δύο πλήκτρα δράσης για τίτλους που απαιτούν τη χρήση της κονσόλας κάθετα, όπως τα Burger Time, Centipede και Truxton.

Ο συγκεκριμένος τρόπος χρήσης του Evercade EXP, το επονομαζόμενο Tate Mode, θα υποστηρίζεται και από το Toaplan Arcade 1 cartridge που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την κονσόλα. Μεταξύ των παιχνιδιών που θα περιέχει το cartridge αυτό θα είναι τα Alcon (Slap Fight), Flying Shark και Tiger-Heli. Το πακέτο αγοράς της κονσόλας θα συμπεριλαμβάνει το IREM Arcade 1 cartridge με 6 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων θα είναι το R-Type και το Moon Patrol.

Το Evercade EXP θα κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα του 2022 και θα κοστίζει €149,99. Η Blaze ανακοίνωσε επίσης ότι η παραγωγή του original Evercade σταματά οριστικά και πως τα μελλοντικά cartridges θα απαιτούν την έκδοση 2 (του firmware) ή κάποια μεταγενέστερη για να είναι συμβατά με αυτό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*