Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το expansion του King Arthur: Knight’s Tale με τίτλο Legion IX (trailer)

H Neocore Games ανακοίνωσε πως το expansion του King Arthur: Knight’s Tale με τίτλο Legion IX θα λανσαριστεί στις αρχές του 2024 για PC, μέσω Steam, στην τιμή των $19,99.

Το Knight’s Tale είναι μια μίξη από turn-based και RPG χαρακτηριστικά που προσπαθεί να διηγηθεί με διαφορετικό τρόπο την χιλιοειπωμένη ιστορία του King Arthur. Στο Legion IX θα γνωρίσετε νέους ήρωες, αιμοβόρους εχθρούς και θα κατακτήσετε νέους μηχανισμούς μάχης. Καθώς η λεγεώνα έχει ανακαλύψει ένα μονοπάτι προς το μυστηριώδες νησί και ετοιμάζει εισβολή, το βασίλειο της Avalon θα αντιμετωπίσει μια νέα απειλή και οι παίκτες θα βιώσουν μια ανεπανάληπτη εκστρατεία, μέσα από τα μάτια ενός φυλάρχου της Roman Ninth Legion.


Το King Arthur: Knight’s Tale είναι ήδη διαθέσιμο για PC (μέσω Steam) και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και Xbox Series Χ, Xbox Series S στις 22 Φεβρουαρίου του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*