Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το forced-scroll platformer Running on Magic για κονσόλες και PC (trailer)

Η Meteorbyte Publishing και η Gusarapo Games ανακοίνωσαν το Running on Magic, ένα forced-scroll platformer για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2022.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί έναν μάγο που προσπαθεί να ξεφύγει από τον Grim Reaper. Θα πρέπει να αποφύγει blob creatures χρησιμοποιώντας τα flying powers του και να επιβιώσει μέχρι το τέλος. Θα έχει τέσσερις δυσκολίες για κάθε τύπο gamer, το κάθε mode θα αλλάζει την ταχύτητα του παιχνιδιού και τον αριθμό των pickups στην διαδρομή. Το δυσκολότερο επίπεδο, ο μάγος θα έχει μόνο 1 hit point για να ολοκληρώσει το ταξίδι του. Τέλος, στο Endless Mode η ταχύτητα του θα ανεβαίνει συνεχώς όπως και το score στο leaderboard.

Παρακολουθήστε παρακάτω το νέο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*