Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts IV που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης (trailer)

Το Kingdom Hearts IV βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, όπως ανακοίνωσε η Square Enix. Δεν έγινε γνωστό σε ποιες πλατφόρμες ούτε και πότε αναμένεται να λανσαριστεί.









Στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο Sora επιστρέφει θριαμβευτικά, με ανανεωμένο στυλ και ένα νέο επικό storyline θα ξεκινήσει για τη σειρά με τίτλο "Lost Master Arc". Τα πλάνα ξεκινάνε με τον Sora να μάζεται ενάντια σε έναν γιγαντιαίο εχθρό, και παράλληλα παρουσιάζεταο η πόλη Quadratum, που είναι τεράστια και τοποθετημένη σε ένα ρεαλιστικό σκηνικό, σε αντίθεση με ο,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στη σειρά Kingdom Hearts series. Ο Donald και ο Goofy θα βρεθούν για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Sora, ενώ για πρώτη φορά θα κάνει την εμφάνισή του ένας νέος, μυστηριώδης χαρακτήρας με το όνομα Strelitzia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*