Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Kirby’s Dream Buffet, αποκλειστικά για το Nintendo Switch (trailer)

Η Nintendo ανακοίνωσε το Kirby’s Dream Buffet για το Nintendo Switch. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, σε φυσική και ψηφιακή μορφή. Πρόκειται για ένα multiplayer game, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται κυλώντας το Kirby τους σε επίπεδα γεμάτα φαγητό. Σύμφωνα με τη Nintendo, θα υπάρχουν τέσσερα επίπεδα και νικητής θα είναι αυτός που θα φάει την μεγαλύτερη ποσότητα.

Το Kirby’s Dream Buffet προορίζεται να προσφέρει διασκέδαση σε όλους τους παίκτες, οποιεσδήποτε και αν είναι οι ικανότητές τους, αλλά και τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, κερδίζοντας τους φίλους τους σε μάχες που σχετίζονται μεν με φαγητό, όμως κανείς δεν βαρυστομαχιάζει. Δεν θα λείπουν τα copy abilities του δημοφιλούς ήρωα και όσο περισσότερες φράουλες καταναλώνει, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές του να πετάξει εκτός πίστας του αντιπάλους.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*