Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το line up του Xbox για τη Gamescom 2022

*
Η Microsoft ανακοίνωσε το line-up των τίτλων του Xbox που θα δώσουν το "παρών" στη Gamescom 2022. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει το Pentiment της Obsidian Entertainment, το Age of Empires 4, το Flight Simulator και το Grounded.

H Microsoft είναι ο μόνος platform holder που θα μετέχει στη φετινή έκθεση. Τόσο η Sony, όσο και η Nintendo θα απουσιάζουν, όπως επίσης οι Activision Blizzard και Take-Two. Θα παραβρεθούν, μεταξύ άλλων οι Ubisoft, Bandai Namco και Embracer, όμως μην περιμένετε ιδιαίτερες ανακοινώσεις για το μέλλον της σειράς Assassin's Creed.


Όσοι επισκεφτούν τη Gamescom θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα, όως τα: A Plague Tale: Requiem, Disney Dreamlight Valley και Gunfire Reborn.

Η Microsoft θα παρουσιάσει και τις λειτουργίες του Xbox App για τις νέες τηλεοράσεις της Samsung και οι fans θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με χαρακτήρες όπως τα piglins του Minecraft και το robot companion VASCO του Starfield.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*