Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το metroidvania shoot ‘em up The Knight Witch για κονσόλες και PC (trailer)

Η Team 17 και η Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team, ανακοίνωσαν το metroidvania shoot ‘em up game, The Knight Witch για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία λανσαρίσματος.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Rayne, πoυ σύντομα θα μετονομαστεί σε Knight Witch, και θα ταξιδέψουν στην υπόγεια πόλη Dungeonidas. Η άλλοτε ήσυχη πόλη έχει πολιορκηθεί από μια άγνωστη απειλή και έναν στρατό από πολεμοχαρή golems. Η Rayne θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μαγικές δυνάμεις και τις δυνατότητες της ως Knight, για να αντιμετωπίσει την απειλή, ώστε να σώσει όσους αγαπά.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*